Näin todennamme lupauksemme
 

Laadun takeena rautainen osaaminen ja kokemus

Toimitusjohtaja                                       Marketta Rusi-Karlsson,KTM, MBA, BPS


Yhteistyökumppani, sparraaja ja projektien vetäjä on

 • aikaisemmin yli 20 vuoden ajan toiminut yritysten liiketoiminnan johdossa vastaten markkinoinnin ja viestinnän strategisista ja operatiivisista  toiminnoista sekä kuluttaja- että yritysasiakassektoreilla.
 • näissä tehtävissä saanut vetämilleen projekteille alan julkisia tunnustuksia mm.
  • markkinaosuutta kasvattaneiden palvelu- ja markkinointikonseptien lanseerauksista
  • innovatiivisesta median käytöstä (Cannesin Golden Lions-palkinto saatiin monen vuoden päästä Suomeen)
  • suoramarkkinointi-, printti- radio- ja tv-kampanjoiden tuloksellisista toteutuksista
 • toiminut markkinoinnin asiantuntijana kaupallisen alan opiskelijoille sekä yrittäjille kohdistuvissa koulutuksissa 
 • ollut johdon konsulttina kansainvälisessä kehitysyhteistyössä
 • kehittänyt Netgainin ratkaisulähtöisen verkostomaisen toimintamallin, joka takaa palvelutarjonnan joustavuuden ja mitoittamisen asiakastarpeen mukaan.

Osaajaverkostosta lisäarvoa räätälöintiin 

Vetäjän rautaisella johtamistaidolla Netgain yhdistää   toimenpiteiden toteutuksessa asiantuntijaverkoston osaamisen.

Verkosto muodostuu itsenäisinä yrittäjinä toimivista alansa vahvoista ammattilaisista. Tulosten laadusta ja asiakassuhteista vastaa kokonaisvaltaisesti Netgain.

Asiakkaanamme voit olla varma, että saat kulloinkin parhaat osaajat ja tarpeesi mukaan räätälöidyt ratkaisut ja kustannustehokkaan toteutuksen

 

Osaamisella tulosta

 

Olemme tuoneet ratkaisuja etenkin pk-yritysten  liiketoiminnan haasteisiin asiakkaiden edustaessa monia eri toimialoja kuten mm.

 • IT-alaa, koulutus- ja konsultointialaa, maahantuonti- ja vähittäismyyntialaa, painoalaa, tuotantoalaa, majoitusalaa sekä liittoja ja yhdistyksiä

 Asiakasratkaisuja

 • Markkina-aseman vahvistumista, erottuvuutta, oikean viestin oikeaa kohdistamista, resurssien tehokkaampaa käyttöä, myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tehostamista, kanavien kehittämistä, tutkimuksia, mentorointia, valmennusta....

  Toteutuksia:
   
 • Asiakaskohtaamisiin kehittämillämme toimintamalleilla olemme vahvistaneet asiakkaidemme markkina-asemaa
   
 • Uudistamalla  brandia, kiteyttämällä asiakaslupausta  ja  ydinviestejä sekä ohjaamalla toteutusta strategioin ja suunnitelmin olemme vahvistaneet asiakkaidemme erottuvuutta markkinoilla
   
 • Kehityshankkeissa olemme konsultoineet yritysten ja liittojen johtoa, järjestäneet kehitysworkshopeja ja toteuttaneet markkinointivalmennusta  yritysten ja liittojen johdolle sekä markkinointi-, viestintä- ja järjestövastaaville
 • Markkinoinnin ja myynnin promootiomateriaalin, viestinnän ja mainonnan suunnittelulla ja toteutuksella olemme tehostaneet asiakkaidemme markkinointia ja myyntiä. 
   
 • Olemme toteuttaneet asiakas-, jäsen- ja henkilöstötutkimuksia, palvelukonseptitestausta sekä markkinoiden tutkimista.
   
 • Uusia yrittäjiä olemme mentoroineet sekä valmentaneet hyvän idean tuotteistamisessa menestyväksi tuotteeksi/palveluksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asiamme

 

Tästä klikkaamalla näet asiakkaitamme, joiden kanssa teemme tai olemme tehneet yhteistyötä.

Ja tässä palautetta yhteistyöstä:

"Netgain on avannut  hyvin yrityksellemme markkinoinnin mahdollisuudet ja oivaltanut pienen yrityksen mittakaavan ja meille tärkeät asiat. Liiketoimintaosaaminen on erittäin asiantuntevaa. Yhteistyössä olemme löytäneet myös uusia näkökulmia käsitellä markkinoinnin asioita. Kokonaisuutena Netgain hahmotti hyvin asiakkaansa mittakaavan ja resurssit, selvitti erinomaisesti tarpeet ja vei projektia aktiivisesti ja määrätietoisesti eteenpäin."

"Yhteistyö Netgainin kanssa mutkatonta ja palvelu erittäin ystävällistä. Netgain osasi asiansa hyvin ja ylitti odotuksemme. Suosittelen mielelläni Netgainia."

"Yhteistyö Netgainin  kanssa on ollut kaikin puolin miellyttävää ja onnistunutta ja yhdessä työskentely rentoa, reilua ja tasa-arvoista.
Kaikki asiat hoituivat sovitusti. Olemme täysin tyytyväisiä tuloksiin ja teemme mielellämme yhteistyötä Netgainin kanssa myös tulevaisuudessa."

" Netgainin kommunikointi erittäin avointa ja helppoa. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen yhteistyöstä. Markkinoinnin substanssi hyvin hallussa. Aktiivisuudessa ei pienintäkään moitteen sijaa. Tilattu lopputulos saatiin."

"Yhteistyö sujui hyvin ja Netgain ymmärsi hyvin tarpeemme. Kaikki asiat tehtiin ajassa ja sovitusti. Koko prosessi sujui hyvin. Voin suositella Netgainin palveluja lämpimästi muillekin yrityksille."

"Netgainin asiantuntemus korkealla tasolla ja ajankohtaista. Netgainin aktiivisuus erittäin hyvä, toteutus sovitussa aikataulussa. Jatkuva raportointi tehokasta."

"Toiminta nopeaa ja tehokasta."

Workshopien ja valmennusten osallistujat:

"Vahvaa asiantuntijuutta, uusia ajatuksia, käytännönläheisyyttä, monipuolisuutta"

Valmennusten ja workshopien osallistujilta saaduissa poikkeuksetta kiitettävissä palautteissa on korostunut mm. vetäjän rautainen asiantuntemus, oman kokemuksen ja esimerkkien tuoma käytännönläheisyys, selkeä esitystapa, monipuolinen asioiden käsittely sekä uudet ideat ja kunnon työkalut suunnitteluun ja kehittämiseen.

 

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Netgain Oy
| Mäkirinne 2, 01390 VANTAA | Puh. +358 400 404 885 | info(at)netgain.fi